Ο-Δημοσθένης-Δόγκας-υποψήφιος-με-την-Παράταξη-του-Γιάννη-Σγουρού

Ο Δημοσθένης Δόγκας υποψήφιος με την Παράταξη του Γιάννη Σγουρού

Μια σημαντική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

Πρόκειται για τον Δημοσθένη Δόγκα, ειδικό στα Χρηματοοικονομικά θέματα και τον Αγροτουρισμό, ο οποίος όμως έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, συμμετέχοντας σε σημαντικές εθελοντικές πρωτοβουλίες, ως μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου και παραμένει ενεργός έως σήμερα.

Παράλληλα έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ως Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δημοτική Βούληση»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, κατασκεύασε και παραχώρησε στον Δήμο την πλατεία Γεωργίου Κ. Δόγκα στη Βούλα, η οποία θεωρείται τοπόσημο της περιοχής.

Ο Δημοσθένης Δόγκας έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμιους και Πανελλήνιους Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς και ασχολείται με την φωτογραφία, την ιστιοπλοΐα και τη διάσωση ελληνικών σκαφών, ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου «Πρωτέας» Χαλκίδας, επίσημου εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας για τη Διάσωση και Διατήρηση της Ναυτικής Τέχνης και Παράδοσης αλλά και Διατήρησης των Παραδοσιακών Σκαφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Εuropean Μaritime Ηerritage (Ε.Μ.Η) της UNESCO.

Είναι Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου «Magna Graecia», μέλος των Συλλόγων της Λαυρεωτικής «Τουρκολίμανο», «Τζονίμα» και «Βγέθι», μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερατέας, μέλος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας (ΝΑΟΒ), μέλος του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχέλων», μέλος του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού, Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Ομίλου «Νέοι Ορίζοντες Φιλίας» και πολλών άλλων φορέων και συλλόγων.

Έχει τιμηθεί με το Μετάλλιο Εξαίρετων Πράξεων των Προσκόπων και έχει σημαντικές διακρίσεις στους αγώνες Classic Yacht Race στην κατηγορία των Παραδοσιακών Σκαφών.

Όπως είπε ο Δημοσθένης Δόγκας «συμμετέχω σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, με τον Γιάννη Σγουρό, προκειμένου να εκφράσω τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Ως άνθρωπος της δράσης, το μόνο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να εμπνεύσει την υποψηφιότητά μου, είναι το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, του έμπειρου, δυναμικού και επιτυχημένου αυτού ανθρώπου, της προσφοράς και των έργων, αλλά και της ιδιαίτερα δημιουργικής παράταξής του “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής”».

Ο Γιάννης Σγουρός τον καλωσόρισε στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, με την οποία θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, Όπως είπε ο Γιάννης Σγουρός «ο Δημοσθένης Δόγκας αποτελεί παράδειγμα προσφοράς, ανιδιοτέλειας, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας. Είναι από τις προσωπικότητες που έχει σήμερα ανάγκη ο τόπος».