Γ.-Σγουρός-στο-Έθνος-της-Κυριακής-:-«Πατούλης-και-Δούρου,-βάζουν-μπροστά-το-κόμμα-και-όχι-την-Περιφέρεια»

Γ. Σγουρός στο Έθνος της Κυριακής : «Πατούλης και Δούρου, βάζουν μπροστά το κόμμα και όχι την Περιφέρεια»

«Οι κομματικοί υποψήφιοι, που δεν ενδιαφέρονται επί της ουσίας για την Περιφέρεια Αττικής αλλά κατεβαίνουν γιατί τους το επέβαλε το κόμμα ή από καραμπόλα, στην καλύτερη περίπτωση αποτυγχάνουν, στη χειρότερη γίνονται επικίνδυνοι µε την παρουσία – απουσία τους για τους πολίτες», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Ο κ. Πατούλης και η κ. ∆ούρου, ανέφερε συγκεκριμένα, «αποτελούν κλασικές κομματικές φιγούρες, των οποίων η υποψηφιότητα εξαρτάται από το κόμμα. Και τη στήριξη αυτή την ξεπληρώνουν μετεκλογικά µε τη στάση τους».

Το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές, υπογράμμισε ο Γ. Σγουρός, «είναι οι πολίτες να υποστηρίξουν µια πραγματικά ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη, που θα αγωνιστεί για το καλό των πολιτών και όχι για το καλό του κόμματος».

Και θύμισε πως «ολόκληρο το πρόγραμμα της κ. Δούρου στηριζόταν στο δίπολο μνημόνιο αντιμνημόνιο και μέχρι ότι οι αντιµνηµονιακοί μαζεύουν αλλιώς τα σκουπίδια από τους μνημονιακούς είχε πει». Και επίσης ότι «είχε χρησιμοποιήσει  κάθε µέσο προκειμένου να εκλεγεί, καθώς αφισοκόλλησε σε βαθμό κακουργήματος την Αττική και έκλεισε το µάτι στην ακροδεξιά».

Σε ό,τι αφορά τον κ. Πατούλη, όπως είπε ο Γιάννης Σγουρός, «είναι εξοργιστικό το να προσπαθεί να παρουσιάσει, ότι δήθεν αποτελεί κάτι νέο, ενώ ο ίδιος είναι δήμαρχος από το 2007 χωρίς να έχει επιλύσει πολύ βασικά προβλήματα στον δήμο του».

Αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη Διοίκηση, είπε πως «πλέον είναι επιτακτική και περισσότερο αναγκαία από ποτέ, η αυτονομία και η αυτοτέλεια σε κάθε βαθμίδα διοίκησης. Ο τρόπος της λειτουργίας των τοπικών και περιφερειακών Αρχών στην υπόλοιπη Ευρώπη θα έπρεπε να µας παραδειγματίσει».