Επίσκεψη-Γ.-Σγουρού-στον-Δήμο-Αχαρνών-–-Διεκδικούμε-το-δικαίωμα-για-ασφαλείς-πόλεις-για-όλους-τους-πολίτες

Επίσκεψη Γ. Σγουρού στον Δήμο Αχαρνών – Διεκδικούμε το δικαίωμα για ασφαλείς πόλεις για όλους τους πολίτες

Επίσκεψη στον Δήμο Αχαρνών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής.

Ο Γιάννης Σγουρός περπάτησε στα καταστήματα κοντά στην κεντρική πλατεία, στη λαϊκή αγορά επί της Αγίας Τριάδος ενώ επισκέφθηκε το 1ο  ΚΑΠΗ, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και το Λαογραφικό Μουσείο αλλά και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών που κατασκευάστηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» επισκέφθηκε και το Κέντρο Πρόληψης και Αποκατάστασης «Διέξοδος» όπου πραγματοποιείται σπουδαίο και αθόρυβο έργο για τη θεραπεία και κοινωνική επανένταξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση ουσιών.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Σγουρός επεσήμανε ότι «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην περιοχή είναι η παραβατικότητα, γεγονός που καθιστά την καθημερινότητά τους δύσκολη και επικίνδυνη. Παρά το γεγονός ότι στις Αχαρνές πριν από δύο χρόνια ζήσαμε μια ανείπωτη τραγωδία η Πολιτεία φαίνεται να ξέχασε τις υποσχέσεις που η ίδια έδωσε. Από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σταματήσουμε να διεκδικούμε από την Πολιτεία το δικαίωμα για ασφαλείς πόλεις για όλους τους πολίτες».