Δούρου-διαψεύδει-Δούρου-για-το-πότε-παρέλαβε-τη-μελέτη-για-τη-Μάνδρα-(video)

Δούρου διαψεύδει Δούρου για το πότε παρέλαβε τη μελέτη για τη Μάνδρα (video)

Τελικά υπήρχε ή δεν υπήρχε ήδη από το 2014 έτοιμη αντιπλημμυρική μελέτη για τη Μάνδρα η οποία παραδόθηκε στην κυρία Ρένα Δούρου όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της;

Ναι, παραδέχεται η Ρένα Δούρου και μάλιστα επαίρεται ότι την ενέκρινε στο σύνολό της σε χρόνο ρεκόρ όπως και τα σχετικά τεύχη δημοπράτησης.

Θα μπορούσε να τελειώσει εδώ η ιστορία, αν η κυρία Δούρου δεν ήταν εθισμένη στο ανέντιμο παιχνίδι των εντυπώσεων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών της Αττικής.

Έχοντας ξεχάσει προφανώς τι είχε πει η ίδια τέσσερις μήνες πριν, επανήλθε στο θέμα λέγοντας κάτι εντελώς διαφορετικό. Πώς μελέτη δεν υπήρξε, παρά μόνο το Φεβρουάριο του 2016, συγχέοντας εσκεμμένα τη διοικητική πράξη ενός άλλου οργάνου (της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής)  για την οριοθέτηση του ρέματος με την έγκριση και παραλαβή της μελέτης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής.

Στη θαλπωρή και τη σιγουριά της δημόσιας τηλεόρασης, χωρίς αντίλογο, για μία ακόμη φορά επιδόθηκε σε έναν μονόλογο προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Στο βίντεο που επισυνάπτουμε αποκαλύπτεται η αλήθεια δια στόματος, της ίδιας της κυρίας Δούρου.

ΥΓ. Κατά τα λοιπά ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός που επικρατεί στη κρατική τηλεόραση, που είχαμε δημόσια καταγγείλει, συνεχίζεται.

Για πολλοστή φορά η ανακοίνωση της παράταξης “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” αποσιωπήθηκε από την ΕΡΤ.

Με τον ίδιο τρόπο που στήνεται ένα σκηνικό προπαγάνδας υπέρ της κυρίας Δούρου και που φιμώνεται κάθε αντίθετη άποψη. Καλούμε τη διοίκηση της ΕΡΤ να κάνει αυτό που η δεοντολογία και ο νόμος επιβάλλει. Να δώσει βήμα και στην αντίθετη άποψη και να πάψει το παιχνίδι της παραπληροφόρησης.