Γ.-Σγουρός-:-Η-Δούρου-υπήρξε-ολετήρας-για-την-Περιφέρεια-Αττικής-–-Σήμα-κινδύνου-για-τα-άκυρα-ψηφοδέλτια

Γ. Σγουρός : Η Δούρου υπήρξε ολετήρας για την Περιφέρεια Αττικής – Σήμα κινδύνου για τα άκυρα ψηφοδέλτια

Στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου «Παρεμβάσεις» στον Blue Sky φιλοξενήθηκε ο Γ. Σγουρός. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε για :

Την θητεία της Ρ. Δούρου :

Η θητεία της κας Δούρου υπήρξε ολετήρας για την Περιφέρεια Αττικής. Απέτυχε στη διαχείριση όλων των κρίσεων. Απέτυχε στην οικονομία. Απέτυχε στην κατασκευή έργων υποδομών. Απέτυχε στη διαχείριση των απορριμμάτων. Κι όλα αυτά αν και αφήσαμε 350 εκ. € πλεόνασμα κωδικοποιημένα σε έργα υποδομών, σχεδιασμούς, 1000 μικρά και μεγάλα έργα από κάθε πηγή χρηματοδότησης.

Την εκλογική διαδικασία:

Θα πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε το ακέραιο των εκλογών και της διπλής κάλπης που προωθεί η κυβέρνηση. Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής είχαμε 106.962 άκυρα ψηφοδέλτια τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά, που ισοδυναμεί με το 6 % όσων ψήφισαν στο β’ γύρο. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν για το ορθό της διαδικασίας.

Για τη σχέση του με τα κόμματα:

Έχουμε κόψει τον ομφάλιο λώρο με τα κόμματα. Δεν θέλουμε η Παράταξή μας να έχει σχέση με κανένα κόμμα και αυτό πιστέψτε είναι σύμφωνη γνώμη όλων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, μελών και φίλων μας. Ο καθένας ανήκει στον πολιτικό του χώρο, αλλά τα κόμματα μένουν έξω από την πόρτα της Παράταξής μας.

Για τον ισχυρισμό της Δούρου ότι δεν παρέλαβε αντιπλημμυρικά έργα και γενικά για το αντιπλημμυρικό έργο στη Μάνδρα:

Λέει φρικτά ψέματα. Μόνο μέσω ΕΣΠΑ εκτελέσαμε αντιπλημμυρικά ύψους 280 εκ. €. Σε ό,τι αφορά τη Μάνδρα η κα Δούρου παρέλαβε τη μελέτη το 2014 και δημοπράτησε μετά από 4 χρόνια με απευθείας ανάθεση. Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησε τόσο.

Για τη δημόσια τηλεόραση:

Επικρατεί τηλεοπτικός μεσαίωνας. Η κα Δούρου βγαίνει όποτε θέλει στην ΕΡΤ και εμένα δεν με έχουν καλέσει μια φορά στα 5 χρόνια.