Στο-πλευρό-του-Γιάννη-Σγουρού-ο-Δημήτρης-Κωνσταντάρας

Στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

Μία ξεχωριστή υποψηφιότητα συμπορεύεται στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού στις προσεχείς εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα.  Πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο, συγγραφέα και πολιτικό Δημήτρη Κωνσταντάρα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας γεννημένος στην Αθήνα, στην Κυψέλη, όπου μένει ακόμα, με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη, τη Λετονία και τον Πόντο, είναι γιος  του αγαπημένου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε 45 χρόνια σε εφημερίδες, περιοδικά, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Παντρεύτηκε μικρός την αγαπημένη των εφηβικών του χρόνων, Βίκυ Βουρλάκη από το Ρέθυμνο,  έκαναν  μια κόρη και ένα γιό και συνεχίζουν μαζί.

Έγραψε τραγούδια, θεατρικά έργα, σενάρια και περισσότερα από τριάντα βιβλία, ήταν από τους πρωτεργάτες του Αθήνα 9.84, ειδικεύτηκε  στα δελτία ειδήσεων, το σχολιασμό και την παραγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων στην ΕΡΤ, ασχολήθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δίδαξε δημοσιογραφία και αγωγή του λόγου, τιμήθηκε με το Βραβείο Ελληνοτουρκικής Φιλίας «Αμπντί  Ιπεκτσί» και το 2002 αποφάσισε να μπει στην  πολιτική.

Εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Αθήνα, στη συνέχεια βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και δυο φορές  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, δίπλα στο Γιάννη Σγουρό, θέλει να ολοκληρώσει την πολιτική του  σταδιοδρομία πραγματοποιώντας το όνειρό του για  την απολύτως αναγκαία αναμόρφωση  του  υποβαθμισμένου Κέντρου της πρωτεύουσας.

Ο Γιάννης Σγουρός τον καλωσόρισε στη μεγάλη αδέσμευτη οικογένεια της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής» ευχόμενος κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητά του.